Tıkla YouTube resimine

Youtube kanalımız tikla

Popüler Yayınlar

Pages


29 Temmuz 2008 Salı

Paranoid Park Filmini Full Online İzlesene

Mutant Chronicles Filmini Full Online İzlesene

Cehennemde Yaşamak Filmini Full Online İzlesene

Yüksek Tansiyon-High Tension izle


Yüksek tansiyon" son derece izlenilmesi gereken 1 film izleyicinin ruh halinden çıkıp bambaşka 1'i olmasının yanında tuhaf ürpertiler içerisinde oluşu ve ruh olgusu içinde tahmin edilemeyen 1 biçimde izleyiciyi şaşırtması oldukça üstün yetenek ve üstün 1 performans diyebilirim... kesinlik kazanılırken kaybedilen hayat akışı insanı bazen çok gereksiz yere yorması ve sonucu muhtemelen bilinmeyen yönlere kayması izleyiciyi şaşırtıcı kılıyor!... sonuç olarak an ve an izleyicinin konusu bakımından ilgisini çekmesi yanında diğer 1 yönüyle de dehşete düşürüyor olması çok şaşırtıcı görünebilir... yapılması gereken bakılan yer değil baktığın çevreye dikkat gerekiyor tarzı arkadaşlar... izlemeyenlerin 1 an önce bu filmi izlemelerini ve yorumlarını dile getirmeleri gerekli... sevginin bütünlüğünü tüm kalplerde yaşamak dileği ile..
Tam Ekran

Hayalet Sürücü-Ghost Rider izle


Konusu:Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.
Nicholas cage oynadığı ve marvel yapımı olmasının büyük bi etksi var. kurgusu iiydi.ses efeklerine gelince çok çok iyiydi. ama görüntü efeklerini beğenmedim. alevler çok sahte duruyodu. motordan düştüğü sahne harikaydı
Tam Ekran

28 Temmuz 2008 Pazartesi

Malena (+18) izle


The Perfect Man - Bay Mukemmel izle

Tür : Romantik / Komedi / Dram / Romantik Komedi Yönetmen : Mark Rosman Senaryo : Michael McQuown , Heather Robinson , Katherine Torpey , Gina Wendkos Görüntü Yönetmeni : John R. Leonetti Müzik : Christophe Beck Yapım : 2005, ABD , 96 dk.
Oyuncular
Hilary Duff (Holly Hamilton) , Heather Locklear (Jean Hamilton) , Chris Noth (Ben amca) , Aria Wallace (Zoe Hamilton) , Vanessa Lengies (Amy Pearl) , Carson Kressley (Lance) , Mazin Elsadig (Dexter)
tam ekran

Buluşma Olayı - Date Movie izle


Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi Gösterim Tarihi : 28 Nisan 2006 Yönetmen : Jason Friedberg , Aaron Seltzer Senaryo : Jason Friedberg , Aaron Seltzer Görüntü Yönetmeni : Shawn Maurer Müzik : David Kitay Yapım : 2006, ABD , 83 dk.
Oyuncular
Alyson Hannigan (Julia Jones) , Adam Campbell (Grant Fonckyerdoder) , Sophie Monk (Andy) , Jennifer Coolidge (Bayan Fonckyerdoder) , Eddie Griffin (Frank Jones) , Fred Willard (Bay Fonckyerdoder) , Tony Cox (Hitch) Romantik kadınların kesinlikle seyretmek isteyeceği bir film yaparsanız erkekleri de güldürmek zorundasınız.
Tüm türler, şimdiye kadar hizmet ettikleri beyazperdenin kurbanı oldular daha önce. Korku, gerilim, casus, aksiyon… Sıra etliye sütlüye dokunmayan romantik yapımlara gelmişti diyor Buluşma Olayı’nın yapımcıları.
Rüyalarının erkeğini bulan genç bir kadının önce Kalbinin Sesini Dinle’mesi gerekmez mi? Peki ya damadın Zor Baba’yla tanışması. Birilerinin de Darısı Başıma demesi lazım. En İyi Arkadaşım Evleniyor’ken tüm bunların keyfini de sinemaseverler çıkarmalı.
bölüm 1
bölüm 2

Half Past Dead 2 izle


Tür : Macera / Aksiyon Yönetmen : Don Michael Paul Senaryo : Don Michael Paul Görüntü Yönetmeni : Michael Slovis Müzik : Tyler Bates Yapım : 2008, ABD / Almanya , 98 dk.
Oyuncular
Steven Seagal (Sascha Petrosevitch) , Morris Chestnut (Donny/49er One) , Matt Battaglia (49er Three) , Richard Bremmer (Sonny Ekvall) , Ja Rule (Nick Frazier) , Kurupt (Pit Bull) , Bruce Weitz (Lester) , Linda Thorson (Justice June McPherson) , Tony Plana (El Fuego) Steven Seagal, kirli işlerle uğraşan bir adam olarak hapishane parmaklıklarının arkasına geçiyor bu filmde, ama olayın aslı çok farklı tabii, aksiyon yıldızı polis kimliğini saklayan bir kahraman bu defa.
Konusu:
FBI Ajanı Sascha Petrosevitch (Seagal), aldığı gizli bir görev üzerine altın işine soyunup, büyük bir vurgun yapmaya hazırlanan bir çetenin içine sızmaya çalışacaktır. Nick Frazier adında bir gangster’in güvenini kazanmasıyla birlikte de karanlık dünyanın içine girmeye başlar.
Esas kimliğini gizlemek için mücadele verdiği karışık olayların içine dalınca, adını dünyanın en zorlu hapishanelerinden birinden alan yeni Alcatraz hapishanesine düşer. Ve gizli görevini burada devam ettirmeye başlar.
80’lerin aksiyon filmlerinden hoşlananlara yönelik bir film. TV kökenli aktör, Don Michael Paul tarafından çekilmiş. Filmin aksiyon sahnelerinde, yenilikçi bir tavır yerine, 80’lerin klasik aksiyon sahneleri örnek alınmış.
Mizah yönü de eksik olmayan bir Steven Seagal aksiyonu.

Graduation - Mezuniyet Film izle


Kanlı Elmas izle


Tür : Gerilim / Dram / Macera Gösterim Tarihi : 2 Şubat 2007 Yönetmen : Edward Zwick Senaryo : Charles Leavitt Görüntü Yönetmeni : Eduardo Serra Müzik : James Newton Howard Yapım : 2006, ABD
Oyuncular :Chris Astoyan (Billy) , Leonardo DiCaprio (Danny Archer) , Jennifer Connelly (Maddy Bowen) , Djimon Hounsou (Solomon Vandy) , Francois Grobbelaar (Mercenary) , David Harewood (Captain Poison) , Caruso Kuypers (Dia) Konusu:Afrikalı iki genç adam… Biri paralı asker olarak orduda görev yapan Danny Archer, diğeri ise yıllar evvel evinden koparılarak elmas madenlerinde çalışmaya zorlanmış Solomon Vandy… Ortak bir coğrafyaya ait olsalar da, birbirlerinden oldukça farklı geçmişlere sahip bu iki gencin yolları, varlığı ile herkesi büyüleyen bir elmas nedeni ile kesişiverir....
Çok değerli bu elmasın peşinden Amerikalı gazeteci Maddy Bowen’le çıktıkları yolculuk, Solomon için koparıldığı ailesine yeniden ulaşabilme, Danny için ise hayata ikinci bir başlangıç şansı demektir.
Kuşatma, Son Samuray gibi aksiyon dozu yüksek filmlere imza atan yönetmen Edward Zwick, son çalışması Kanlı Elmas ile yine heyecan yüklü bir hikaye ile beyazperdede. Üstelik Leonardo Di Caprio, Djimon Hounsou ve Jennifer Connelly gibi isimlerle birlikte…

Sayfa içeriği:film izle,filmler,yabancı film izle,bedava,bedava film izle,film izlesenefilim izle,yeni filmleri izle,yeni film izle,bedava yeni film izle,yabancı yeni filmler,internette film izle,canlı film izle,kanlı elmas,kanlı elmas filmi,kanlı elmas filmi izle,en iyi filmler izlemek istiyorum,film seyret,online film izle,sinema izle,sinema filmi seyret,kanlı ellmas filmi seyret....
CD 1 TAM EKRAN iZLE
CD 2 TAM EKRAN iZLE
CD 3 TAM EKRAN iZLE
CD 4 TAM EKRAN iZLE

Cenazede Ölüm - Death At A Funeral izle


Tür: Komedi, Dram Vizyon tarihi: 7 Aralık 2007 Yönetmen: Frank Oz Senaryo : Dean Craig Müzik: Murray Gold Görüntü yönetmeni: Oliver Curtis Yapım: Almanya, İngiltere, ABD, 2007
Filmde, Daniel ve Robert’in babalarının ölümü, tüm aile üyelerini, ölünün yasını tutmak üzere bir araya getirir. Tabuttaki yanlış adam çıkarılıp babalarının bedeni yerine konunca, son görevlerini hatasız yerine getirebileceklerini sanırlar ama yanılırlar. Kuzenlerinin uyuşturucu hap almış sevgilisi, tabuttaki adamın canlı olduğunu iddia eder. İki kardeş ortalığı yatıştırmaya çalışırken tören tam bir kargaşaya döner.
bölüm 1
bölüm 2
bölüm 3
bölüm 4
bölüm 5

Melissa P. (+18) Erotik Film Filmini Full Online İzlesene

ratatuy turkce dublaj full bedava online tikla izle film izle

BEWULF ÖLÜMSÜZ SAVAŞÇI ANGELİNA JOLIA FİLMİ İZLE

BÜYÜK HAZİNE-SIRLAR KİTABI-2008-NİCHOLES CAGE-TÜRKÇE DUBLAJ

ASTERIX OLİMPİYAT OYUNLARINDA-2008 ONLİNE SİNEMA FİLM İZLE SEYRET

OLAĞAN ŞÜPHELİLER - BEDAVA YABANCI SİNEMA FİLMİ İZLE

Recep Ivedik Kamera Arkası

Cedric Farenin Sevgilisi

Türkçe Tom ve Jerry Jerry Robin Hood

TRACKMAN--TESTERENİN RUS YAPIMI--KORKU FİLMİNİ İZLE

MİSTİK OLAY izle

STARGATE-YILDIZ GEÇİDİ--MACERA FİLMİNİ İZLE

Ölülerin Günlüğü Filmi izle

0130lgili aramalar:

Ben X İzle - Ben X Online watch

kara sovalye izle

zor ölüm 4 izle

Rovdyr (Türkçe Altyazı) izle

Lost izle

Sert Kiz - Fighter Film izle




Tür:Fantastik
IMDB Notu: 7.2 (76 votes)
Yönetmen: Natasha Arthy
Roller: Semra Turan, Nima Nabipour, Cyron Bjørn Melville, Molly Blixt Egelind film izle
Gerçek isim: Fighter.2007
Kalite: DVDRip, XVid
Süre: 90 dk
Konusu:Dünyanın en iyi karatecisi olmayı hayal eden Türk kızı Ayşe’nin hikayesi… (19 Şubat 2008) Natasha Arthy’nin yönettiği ve Semra Turan, Nima Nabipour, Sadi Tekelioğlu, Behruz Banissi’nin oynadığı Fighter, önümüzdeki aylarda r Film tarafından vizyona sunulacak.
Fighter, Kopenhag’da lisede okuyan ve dünyanın en iyi karatecisi olmayı hayal eden Türk kızı Ayşe’nin hikayesi… Başrollerinde bir çok Türk oyuncunun yer aldığı film, Danimarka’da eleştirmenlerin beğenisini kazandı ve vizyona girdiği günden itibaren sinema izleyicisinin ilgisini çekti...
Parca 1 izlemek için TIKLAYINIZ
Parca 2 izlemek için TIKLAYINIZ
Parca 3 izlemek için TIKLAYINIZ
Parca 4 izlemek için TIKLAYINIZ

ihtiyar Delikanli Bedava Film izle


Tür:Aksiyon/Macera
Yapım:2003,Güneykore
Süre:2 saat.
Konusu:Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır. Bir Japon lokantasında tanıştığı Mido, intikamını alması için ona yardım sözü verir. Daha sonra ortaya çıkan Evergreen lakaplı bir adam ona 5 gün içinde neden hapsedildiğinin nedenini bulmasını aksi takdirde Mido'yu öldüreceğini söyler. Oh Dae-su, hapsedilmesinin ardındaki gerçeği bulur. Bununla beraber başka bir gerçeği de...dünya çapında iyi filmler yapan hollywood sinemsına meydan okuyan alın daha iyisini çekebiliyorsanız çekin diyen oldukça sert bir film. hazmı gerçekten zor. filmden bir sahne: adam lokantaya girer önüne canlı kalamar gelir. adam pek kendinde değildir. kalamarın başını ağzına alır ama çiğnemez ya da yutmaz. kalamarın dışarda kalan canlı uzun bacakları adamın yüzünde dolaşır.
Tam Ekran Full izle

Harry Potter ve Ates Kadehi - Harry Potter and the Goblet of Fire


Tür : Macera / Fantastik Gösterim Tarihi : 18 Kasım 2005 Yönetmen : Mike Newell Senaryo : Steve Kloves , J.K. Rowling (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Roger Pratt Müzik : John Williams Yapım : 2005, ABD , 150 dk.
Oyuncular:Daniel Radcliffe (Harry Potter) , Rupert Grint (Ron Weasley) , Emma Watson (Hermione Granger) , Robbie Coltrane (Hagrid) , Alan Rickman (Profesör Severus Snape) , Maggie Smith (Profesör McGonagall) , Gary Oldman (Sirius Black) , Brendan Gleeson (Deligöz Moody) , Frances De La Tour (Madame Maxime) , Roger Lloyd-Pack (Barty Crouch) , Pedja Bjelac (Igor Karkaroff) , Jeff Rawle (Amos Diggory) , Katie Leung (Cho Chang) , Michael Gambon (Albus Dumbledore) Harry Potter’ın Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’ndaki dördüncü yılını konu alan Ateş Kadehi, bir yandan da en korkutucu serüvenine, kanlı canlı bir Lord Voldemort ile ilk yüzleşmesine tanıklık ediyor.
Okuldaki dördüncü yıllında Harry sadece Quidditch Dünya Kupası finalini, yerinde, izlemekle kalmayacak, bu kez iki rakip büyücülük okulunun en iyileriyle birlikte yıl boyu sürecek, ölümcül bir turnuvaya da katılacak.cinetr.org
Aynı kitap serisinde olduğu gibi, eskilerine eklenecek bir dolu yeni ve “cazibeli” karakteri barındıran filmin, İngiliz Mike Newell yönetimindeki yepyeni bir ekibin elinden çıktığını da ekleyelim...
iZLE>>>

Oymaci (Turkce Dublaj) izlesene


Konusu:
Jonathan ve güzel kardeşi yeni bir hayata başlamak üzere korkunç geçmişlerini geride bırakarak yeni bir şehre taşınırlar. Gelecekleri umut vaad etmektedir. Terk edilmiş bir çiftlikte çılgın bir cadılar bayramı partisi vererek yeni başlangıçlarını kutlarlar. Ama geçmişi unutmaya izin vermeyen davetsiz bir misafirleri vardır. Korkunç kabak kafalı katil eğlenmeye hazırdır ve oymacılık yapmak için sabırsızlanmaktadır güzel bir film oldugu gerçek
İzlemek İçin Tıklayınız

College Road Trip (2008)-TR altyazili Film izle

Yapım:ABD,2008
Tür:Komedi
Süre:1 saat. 23 dk.
Konusu:Bir grup başarılı lise öğrencisi, gitmek istedikleri üniversite için ülkeyi dolaşmaya karar verirler. Yola çıktıklarında ise onları bir sürpriz beklemektedir. Bir polis şefi olan Melanie’nin babası James Porter, gençlerin güvenliğini sağlama maksadıyla onları takip etmektedir..Yuksek Okul ogrencisi, arastirmaci kiz ogrenci kendine kolej begenmek icin Amerikayi bastan basa dolasmaya kara verir. Kiz ogrencinin polis olan ve asiri korumaci babasi da bu seyahatte kizini yalniz birakmayacaktir. Dolayisiyla butun aile bu seyahate katilir. Komedi filmi izlemek isteyenler icin uygun bir secenek.
Filmin Tamamını izle

The Cry Filmini Bedava Online izle


Tür: Korku Gerilim
Yönetmen: Bernadine Santistevan
Süre:1 saat 30 dk.
Yapım:2008
Senaryo: Monique Salazar and Bernadine Santistevan
Konusu:500 yıldır Llronna'ların terörü Amerika'nın her yerine yayılıyor,ve sadece Amerikada 28 milyonun üzerinde inananları var.Onlardan her kim onun yüzünü görür veya haykırışını duyarsa,kendi çocuğunu öldüren bir anne olması kaçınılmazdır ve La Llronna gerçektir.
Bu Filmi izle

The Incredible Hulk Film izle 2008

Tür : Bilim Kurgu / Macera / Fantastik / Çizgi Film Gösterim Tarihi : 13 Haziran 2008 Yönetmen : Louis Leterrier Senaryo : Edward Norton , Jack Kirby (Kitap) , Stan Lee (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Peter Menzies Jr. Müzik : Craig Armstrong Yapım : 2008, ABD
Oyuncular:Edward Norton (Bruce Banner) , Liv Tyler (Betty Ross) , Tim Roth (Emil Blonsky) , William Hurt (Gen. Thaddeus ‘Thunderbolt’ Ross)
Konusu:Bilim adamı Bruce Banner, tüm hücrelerini zehirleyen gama radyasyonuna karşı bir kür geliştirmeye ve içinde dizginleyemediği bu öfke saçan gücü serbest bırakmaya çalışmaktadır: Hulk,Gölgelerde yaşayarak, eski hayatından ve sevdiği kadından uzak kalan Bruce, bu obsesif durumdan kaçınmak için çabalarken bir taraftan da General Thunderbolt Ross ve gücünü yok etmeye çalışan askeri bir makine tarafından yakalanıp, yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktır.Hulk’un karşısında artık yeni bir düşman vardır: Abomination.
Filmin Tamamını izle...>>>

Maskeli Beşler Kıbrıs izle

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 10 Ocak 2008
Yönetmen : Murat Aslan
Senaryo : Murat Aslan
Görüntü Yönetmeni : Soykut Turan
Müzik : Cem Erman
Yapım : 2007, Türkiye
Oyuncular:Mehmet Ali Erbil , Peker Açıkalın , Şafak Sezer , Cengiz Küçükayvaz , Hakan Ural , Deniz Akkaya , Seray Sever , Erdal Tosun , Sinan Bengier
Konusu:Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdiği dönemlerden sonra suç işlemeye tövbe eder ve ticaretle uğraşırlar. Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim (Mehmet Ali Erbil) kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir: Kıbrıs'ta bir kumarhaneyi soymak. Bir araya gelen ekip Kıbrıs'a hareket eder. Operasyon için yaptıkları planlar ve soygun çabaları çeteyi birbirinden komik sürprizlerle karşı karşıya getirecektir
Büyük ekran izle>>>

The Gravedancers - Kabir izle

Tür:(korku)
Konusu:
kira,sid,davin ve harris okuldan tanışan 4 iyi arkadaştır. davin in ölümü ile tekrar bir araya gelirler. cenaze törenine katılamayan sid arkadaşlarını ikna eder ve gece davin in mezarlığına giderek ona son görevlerini yapmak isterler
davin'in mezarı başında içkilerini yudumlarken kira ve harris biraz uzaklaşırlar. sid mezarda içkisini içmeye devam ederken mezar taşında bir kart gözüne ilişir. kartı alır ve okumaya başlar daha sonra diğer arkadaşları ile birlikte kartı okurken dans ederler bu dans onlara pahalıya malolacaktır.
o geceden sonra artık hayatları eskisi gibi olmayacaktır. garip sesler garip olaylar ve sebebi bilinmeyen yangınlar. neler olduğunu henüz anlamadan kira sebebi bilinmez bir şekilde dövülmüş ve yaralanmış olarak evinde bulunur. hastaneye yatırılan kira'nın olaylar hala peşini bırakmamaktadır.
sid internette gizem avcılarının adresini bulur ve gizemli olayı olanlara büyük ödül verildiğini öğrenir. ve bu siteye başvurur. sid'in başvurusuna cevap veren frances ve vincent sid'in evine gelerek doğa üstü olayları kayda almaya başlar. daha sonra sid bütün arkadaşlarını bu eve toplar. lanet'in nasıl bozulacağını frances ve vincent bilmektedir. ama bu laneti kaldırmak bekledikleri kadar kolay olmayacaktır. cd 1 tam ekran
cd 2 tam ekran

cd 3 tam ekran

cd 4 tam ekran

cd 5 tam ekran

cd 6 tam ekran

STARGETE YILDIZ GEÇİDİ-BEDAVA BİLİMKURGU FİLMİ İZLE

kücük kadınlar izle

Cesaretin Varmı Aşka izle

Slow Hit Albümü dinle

Dark Floors (2008) - Süper bir Korku Filmi.. izlesene

Welcome Home, Roscoe Jenkins (2008)- Türkce Altyazı..Martin Lawrence izle

recep ivedik izlesene

Ring Around the Rosie (2007) Korku Filmi izlesene

BEDAVA FİLM İZLE AŞK ADASI FİLMİNİ ONLİNE İZLE

TAKSİ 3 FİLMİ YÜKLEMEDEN İNTERNETTEN İZLE

filmleri izle

Üç Tatlı Cadı

Bülent Erdem üç kızı olan kendi halinde bir beden eğitimi öğretmenidir… Erdemli, ahlaklı, her zaman doğruyu arayan ama hayatla baş edemediği için sürekli komik durumlara düşen bir aile reisidir.Çok sevdiği eşini kaybeden Bülent çocuklara bakması için eşinin İzmir’de yaşayan müzisyen kardeşini İstanbul’a çağırmak zorunda kalır.Bu sırada Bülent’in karşı komşusu olan “amatör ama azimli tiyatrocu” Can, evine taşınan otoriter ve biraz da çılgın ablası Canan yüzünden zor günler geçirmeye başlamıştır. Çareyi sık sık kızlara bakmak bahanesiyle Erdem Ailesi’nin evine kaçmakta bulur.Tüm bunlar olurken, Bülent’in kızlarından Esra, sıra dışı bir arkadaş edinir. Bu arkadaş küçük bir “peri”dir.Artık çok farklı karakterlere sahip yedi kişi bir aradadır… Çocuklarının üzerine titreyen bir beden eğitimi öğretmeni, kendisinden başka hiç kimseyi güldüremeyen ama sevimli tiyatrocu, yakışıklı, özgürlüğüne düşkün bir müzisyen, otoriter bir abla ve “üç tatlı cadı”Neşeli, komik, hüzünlü, sevgi dolu ve biraz da “sihirli” bir hikaye…

Oyuncu Kadrosu
Adı Soyadı
Canlandırdığı Karakter
İlker İnanoğlu
Bülent Erdem
Alp Kırşan
Can
Berksan
Müzisyen Kardeş
Şebnem Schaefer
Canan
Asuman Dabak
Bülent'in Ablası
Senaryo
Yapımcı
MEDYAPIM

2008-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu

KAPAK
İÇİNDEKİLER
GENEL BİLGİLER
TABLO 3A
TABLO 3B
TABLO 4
TABLO 3A, TABLO 3B VE TABLO 4′TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARI
TABLO 5
TABLO 5′TE YER ALAN YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KOŞUL VE AÇIKLAMALARI
TABLO 6A
TABLO 6B
TABLO 6C
TABLO 7
TABLO 8
YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ ve YURTLAR KURUMUNA (YURT-KUR) AİT BAŞVURU FORMU NASIL DOLDURULACAKTIR?
YURT-KUR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN YÜKSEKÖĞRENİM GENÇLİĞİNE HİZMETLERİ
2008-2009 ÖĞRETİM YILI YURT-KUR BAŞVURU FORMU
DUYURULAR
TÜBİTAK 2205-YURT İÇİ LİSANS BURS PROGRAMI DUYURUSU
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI GÜVENLİK BİLİMLERİ 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI
POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI POLİS MESLEK YÜKSEKOKULLARI 2008-2009 AKADEMİK YILI GİRİŞ ŞARTLARI
2007-2008 ÖĞRETİM YILINDA ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ KATKI PAYLARI VE İKİNCİ ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİNİN ÖDEDİKLERİ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ
ÜNİVERSİTELERİN İNTERNET ADRESLERİ
2008-ÖSYS TERCİH FORMU
DİLEKÇE ÖRNEKLERİ

boot camp yabanci film izle film seyret sinema izle vizyondaki filmler film izle indirmeden film izle

HALLOWEEN 2007--KORKU FİLMİNİ ONLİNE İZLESENE

Henüz 6 yaşındayken, bir Cadılar Bayramı gecesi ablasını öldürdüğü için akıl hastanesine kapatılan ve burada 15 yıl geçiren Michael Myers, 21 yaşına geldiğinde buradan kaçar ve Haddonfield'deki evine dönerek bu sefer küçük kız kardeşinin peşine düşer. Kardeşi ve arkadaşları, daha sonra yoluna azılı bir seri katil olarak devam edecek olan Michael'ın elinden kurtulabilecek midir? Tam otuz yıllık Halloween efsanesi, film ve müzik sektörünün renkli ismi Rob Zombie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu bu son halkası ile devam ediyor.>>>TAM EKRAN İZLE ><<<

süper hero komedi yabanci film film izlesene

Düğün Şarkıcısı 1.Bölüm İndir

http://rapidshare.com/files/119400331/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part1.rar


http://rapidshare.com/files/119403950/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part2.rar


http://rapidshare.com/files/119407316/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part3.rar


http://rapidshare.com/files/119410272/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part4.rar


http://rapidshare.com/files/119413187/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part5.rar


http://rapidshare.com/files/119415785/Dugun.Sarkicisi.Bolum.1.Rip.By.Dulcidine.part6.rar

Şifre: www.sharetr.com

Aman Tanrım online izlesene

Kadavra - Pathology izle

Tür:Korku/Gerilim/Suç
Yapım:2008 ABD
Süre: 1 saat 33 dk.
Gösterim Tarihi:4 Temmuz 2008
Konusu:Harvard’dan tıp diplomalı Ted Gray, üç aylık adli tıp stajı için çok iyi bir patoloji uzmanı olan Jake Gallo ile tanışır. Her ikisi de kendilerinin en anlaşılmaz ölüm sebeplerini ortaya çıkarmada eşsiz olduklarına inanmaktadır. Jake, Ted’i hangisinin daha mükemmel bir cinayet işleyeceğine dair ölümcül bir oyuna davet eder. İki parlak doktor, kimin en iyi olduğunu göstermek için son bir yarışa girecektir... Filmi izle...

Oymaci (Turkce Dublaj) online izlesene

Tür:Korku / Gerilim
Yapım: 2006 ABD
Süre:1 Saat 28 dk.
Konusu:Jonathan ve güzel kardeşi yeni bir hayata başlamak üzere korkunç geçmişlerini geride bırakarak yeni bir şehre taşınırlar. Gelecekleri umut vaad etmektedir. Terk edilmiş bir çiftlikte çılgın bir cadılar bayramı partisi vererek yeni başlangıçlarını kutlarlar. Ama geçmişi unutmaya izin vermeyen davetsiz bir misafirleri vardır. Korkunç kabak kafalı katil eğlenmeye hazırdır ve oymacılık yapmak için sabırsızlanmaktadır
Bu Filmi İzle

Papillon - Kelebek filmini online izle

Tür : Macera / Dram Yönetmen : Franklin J. Schaffner Senaryo : Dalton Trumbo , Lorenzo Semple Jr. , Henri Charrière (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Fred J. Koenekamp Müzik : Jerry Goldsmith Yapım : 1973, Fransa / ABD , 150 dk.
Oyuncular:Steve McQueen (Henri ‘Kelebek’ Charriere) ,Dustin Hoffman ( Louis Dega) ,Victor Jory (Yerli Reis) , Don Gordon (Julot) , Anthony Zerbe (Cüzzam Kolonisinin Başı) , Robert Deman (Maturette) ,Woodrow Parfrey (Clusiot) , Bill Mumy (Lariot)
Konusu:Suçsuz olduğu halde mahkum edilen Papillon ve en iyi arkadaşı banker Dega, Fransız Guyanası'nda kürek mahkumudur. Burası kaçması imkansız bir hapishanedir. Mahkumlara akıl almaz işkenceler yapılmaktadır. Papillon ilk günden itibaren kaçmayı kafasına koyar. Arkadaşı Dega'ya vuran gardiyanı döverek kaçar. Bir kiliseye sığınır ama rahibeler onu yakalatır. İlk kaçışından sonra yakalanıp hücreye atılır. Hücrede böcek yiyerek hayatta kalmaya çalışır, konuşmaz, sır vermez. İkinci kaçış denemesinde Dega ve bir mahkum daha vardır. Kaçışlarında Cüzzamlılar Adası'ndakilerden yardım görürler. Yine yakalanıp bu sefer Şeytan Adası'na götürülürler. Buradan kaçış yoktur. Dega akıl sağlığını yitirmiş gibidir. Papillon ise çeşitli denemelerden sonra hindistan cevizlerini bir torbaya doldurup yaptığı torba-salla adadan kaçacaktır. Filmin sonunda salla uzaklaşırken bağırır: -Sizi pislikler
bölüm 1 bölüm 2 bölüm 3 bölüm 4 bölüm 5 bölüm 6

27 Temmuz 2008 Pazar

yabancı sinema izle

Döngel Karhanesi CD-1Döngel Karhanesi CD-2bayrampaşa--bölüm 1 bayrampaşa--bölüm 2 bayrampaşa--bölüm 3 NEŞELİ GENÇLİK --bölüm 1 NEŞELİ GENÇLİK --bölüm 2 SON OSMANLI YANDIM ALİ bölüm 1SON OSMANLI YANDIM ALİ bölüm 2Dondurmam gaymak bölüm 1Dondurmam gaymak bölüm 2CAZİBE HANIMIN GÜNDÜZ DÜŞLERİDerin Karanlık--bölüm 1Derin Karanlık--bölüm 2Yeşil sokak holiganları--bölüm 1Yeşil sokak holiganları--bölüm 2MELİSSA P(+16)--bölüm 1MELİSSA P(+16)---bölüm 2Hasta Hemşireler - Sick Nurses-bölüm 1Hasta Hemşireler - Sick Nurses-bölüm 2
Keskin Nişancı İzle
ari filmi parca 4
ari filmi parca 3
ari filmi parca 2
ari filmi-parca 1
kotu cocuklar 2 - cd2
kotu cocuklar 2- cd 1
zincir bozan
zor olum 4 - cd2
zor olum 4- cd1
umut adasi cd2
umut adasi cd1
kup 2
neseli dalgalar
apokalipto
schindlerin listesi
The Best Bits Of Mr Bean
tutku oyunlari
rambo 4 cd4
rambo4 cd3
rambo4 cd2
rambo 4 cd1
vakantie
savas krallari cd4
savas krallari cd3
savas krallari cd2
savas krallari cd1
bloed sisters
merdiven altindakiler (+18)
eskiya cd2
eskiya cd1
devlet dusmani
forrest gump
kelebek etkisi 1
fasulye
kopek askerler cd2
kopek askerler cd1
cehennem silahi 3
cehennem silahi 1
olu yada diri cd2
olu yada diri cd1
vampir
terminator2 cd3
terminator2 cd2
terminator2 cd1
yesil sokak holiganlari cd2
yesil sokak holiganlari cd1
melekler sehri
hayatta kal
kill bil volume 1
sir cocuklari cd2
sir cocuklari cd1
ilk ask
filler ve cimen cd2
filler ve cimen cd1
kayip cennet insanlari
mavi gozlu dev
eregon
kadin tuzagi
nuhun gemisi cd 2
nuhun gemisi- cd1
tavan arasi
rescue dawn
danika
perfect creature
30 gun ve gece
the maid
seytan carpmasi - cd2
seytan carpmasi- cd1
cinayet gecesi
beyin avcilari
23 numara
cilgin polis
kisik ateste 15 dk
duvara karsi
savas tanrisi
babam ve oglum
garez 2
karpuz kabugundan gemiler yapmak
yilanlarin öcü
zügürt aga- sener sen
moskow head
secret-sir
tutku oyunlari
kanli teklif
Amelie
köstebek
gorevimiz tehlike3
garaj olimpia
cit
vampir yarasalar
tatar ramazan 1-2
kiralik katil- jet lee-cd2
kiralik katil- jet lee- cd1
sürü- yilmaz guney
vetta-cd2
vendetta- cd1
kara göl
umuda yolculuk
garfield 2
the slaughter katliam
hayalet surucu
panik room
dehset tuneli
ölüm sessizligi
kanli elmas
beyzanin kadinlari
transformers
mezarlik bekcileri
iklimler-cd2
iklimler-cd1
sifre cozucu-2
sifre cozucu-1
sinir otesi
TORQUE CD 2
TORQUE CD 1
tasiyici
hitman
hayalet avcilari donuyor
fareler ve insanlar
tanrinin zirhi- bolum2
tanrinin zirhi- bolum1
 
Powered by Blogger